Generelt on klubben

Generelt om klubben

Spm: Hvordan kommer man nemmest i kontakt med Jer?
Svar: Send en mail til kontakt@aquarius-dyk.dk eller ring på vores hovednummer: 70 220 553. Se eventuelt under: 'Kontakt'.

Spm: Hvordan bliver man medlem af Jeres klub?
Svar: Man indbetaler 400 kr i indmeldelses gebyr til klubben. Send os en mail hvis du vil have et girokort tilsendt eller kom forbi klubben på en klubaften. Så er det hurtigt ordnet.

Spm: Hvad koster det ellers at være medlem af klubben?
Svar: 400 kr pr. kvartal. Dette beløb dækker kontingent til klubben samt kontingent til Dansk Sportsdykker Forbund (DSF).

Spm: Hvornår er I tilstede i klubben?
Svar: Hver tirsdag har vi klubaften fra kl.19. Og man er altid meget velkommen til at stikke hovedt forbi og se hvem vi er. Kontakt os eventuelt inden, hvis du gerne vil snakke med en af instruktørerne vedrørende vores uddannelse. Så er du sikker på at der er en instruktørtil stede, når du kommer forbi.

Spm: Kan jeg blive medlem selvom jeg ikke har et CMAS certifikat?
Svar: Ja naturligvis. Alt afhængigt af hvilket certifikat du er i besiddelse af, er det muligvis en god ide at supplere med et af vores vidergående kurser (CMAS 2* eller 3* eller Nitrox kurser). Specielt hvis du ikke har erfaring med dykning på vores breddegrader eller blot har brug for en genopfriskning. Se mere under 'Uddannelser og kurser'.

Spm: Jeg har certifikat og udstyr. Hvad mere skal der til for at starte?
Svar: Dit første dyk i klubben er et "check-ud" dyk med en af klubbens instruktører eller en anden erfaren dykker. På dette dyk checker vi lige nogle småting (masketømning, regulatorgenfinding etc.). Hvis dette dyk forløber problemfrit kan man herefter dykke med klubben fremover.

Spm: Hvad med teknisk dykning i klubben?
Svar: Vi dykker meget med Nitrox og Trimix og nogle enkelte medlemmer dykker med rebreathere. Så er du besiddelse af den slags udstyr eller interesserer der også mulighed for det. Se eventuelt under 'Teknisk Dykning'.